Moshare sunt intrutotul de acord cu tine referitor la presiunea pescarilor si a cantitatii mari si foarte diversificata a nadei care se arunca in aceste bazine. De fapt mi-ai pus mingea la fileu si pentru asta imi permit sa continui. Oare cat timp dupa un concurs sau o partida de trei zile:vineri,sambata si duminica, in care majoritatea locurilor sunt ocupate, va mai avea loc acel FOC SUBACVATIC(ma refer aici si tu stii, la pofta exploziva a pestilor de a se hranii. Nu sunt o fire visatoare sau despic firul in patru,de multe ori imi este rusine de cat de urat injur la esecuri sau nu numai, nu sunt pocait,pot discuta la orice nivel de pescuit si am ca tot omul si bune si rele. Sincer stii de ce te-am solicitat si te-am provocat la aceasta discutie? Am eu presimtirea ca esti ca un lider printre acesti meseriasi de CRAP. Departe de mine gandul sa jignesc pe cineva, dar continuind aceasta discutie ,nu ,,polemica" te asigur ca vom afla foarte multe pareri de la ceilalti - vei ramane surprins cat de variate si de pertinente vor fii

Sper intr-o replica -sunt sigur ca va fii civilizata si la subiect
P.S. nr. tel este in agenda mea, iar nike-ul tau la PRIETENI
P.S.S. Domnul Cristian am aflat in ultimul moment ca sunteti STANGACI, acesta este un mare, mare avantaj pentru tine. Poate saptamana asta dau pe la magazin , te sun in prealabil
Iubeste natura,merita