Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Boiliesuri pt 2010
MesajScris: 22 Ian 2010, 18:34 
Neconectat
User GL

MAN nu candva,viata este scurta, daca esti dispus cu timpul liber, eu da, trebuie sa facem minim o partida in primavara,vara acestui an. Dispun de tot ce este necesar fara nici o exceptie. Invitatia te rog sa o iei adliteram fara nici un fel de ,,aberatie" :))

Iubeste natura,merita :x

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 13:50 
Neconectat
User nou

Pun si eu citeva retete:
Reteta cu faina de peste:
40% faina de pesteLT94
10%faina soia
20%lapte praf pt. vitei
5%germeni grau
25%gris
6 oua medii
Reteta din Franta:
25%faina soia prajita
25%faina malai
15%gris
15%seminte pasarele
15%faina orez
10%lapte praf
se adauga la un kg:
60g miere
5ml indulcitor
5-10ml aroma scopex caramel
10 oua
Reteta pt. apa rece
25%faina soia prajita
20%faina porumb
20% gris
20%amestec seminte pe baza de canepa
15%lapte praf
se adauga la un kg:
10ml indulcitor
10ml aroma
10 oua
25 ml extract de ficat

Sus

MesajScris: 23 Ian 2010, 15:58 
Neconectat
User nou

Eu voi folosi in 2010 mixuri de la firmele cunoscute, in special Solar, Nutra si SBS.

Am renuntat la a imi face singur mixul pentru bile, insa intotdeuna imi voi face bile home-made.

Va recomad sa incercati G-Force de la Nutra (nu strica un adaos de aroma cheese)...macar o data ;)

Sus

MesajScris: 24 Ian 2010, 19:23 
Neconectat
User GL

iorgu :
Moshare sunt sigur ca datorita experientei tale nu vei considera(si nu vreau) acest comentariu ca o jignire sau ca o postare obraznica.Eu sunt o persoana cu bun simt,matura si trecuta prin furcile caudine ale vietii. Datorita virusului genetic pe care (nu doar noi) il avem in domeniul pescuitului mi-am permis sincer sa te abordez. Imi plac exemplarele de TOP:11,500kg, 15kg, 17kg, 18,500kg, 19kg, pe care cu siguranta ai avut satisfactia si meritul sa le pui pe mal dupa un drill excelent si dupa cresterea la maxim a adrenalinei. DAR AICI ESTE ESENTA INTREBARII MELE: oare nu este ceva artificial in ale pescuitului de CRAP, sa il prinzi intr-un acvariu,ceva mai mare. Adica am pasari pe batatura, le dau boabe in fiecare zi, vine nasul la noi si taiem gaina sau curcanul cel mai gras. Te rog sincer sa ma crezi ca am multe capturi de TOP, poate sau nu mai frumoase prinse pe balti <fara clopotel la ora de masa>. Doamne am cu mult mai multe esecuri (de n ori) pana la satisfactii. Sunt si imagini foto,(le-am postat pe un site de pescuit) si am fost ironizat.Sunt sigur ca nu de acelasi lucru am parte de la tine. PROPUNERE: am balti cu bucati de CRAP ,dimensiuni si greutati DORITE de multi, pe care te invit sa facem o colaborare in echipa pentru sustinerea modului de nada si momeala. Apreciez foarte mult deschiderea ta spre aceasta propunere si sunt sigur ca am multe de invatat. Manusa este aruncata te rog mult ridic-o :ymapplause: Iubeste natura,merita :x

Iorgule, nu am de ce sa consider postarea ta ca o rautate! Dar, in zilele noastre cand baltile salbatice sunt super braconate, crapi mari si FOARTE mari mai gasesti numai in "acvarii" cum le numesti tu. Stai linistit ca nici acolo nu sunt chiar asa de usor de pus pe saltea, dat fiind presiunea asupra baltii respective si zecile de feluri de boiliesuri aruncate in apa. Cand incep concursurile, te astept pe balta ca vizitator sa ne cunoastem si sa schimbam cateva vorbe. Numai bine iti doresc.
Daca ai nevoie de ceva, 0721382528

Crap-One
producator accesorii pescuit
http://www.crap-one.ro

Sus

MesajScris: 24 Ian 2010, 19:29 
Neconectat
User GL

[quote="Andrei Ionita"]
Am renuntat la a imi face singur mixul pentru bile, insa intotdeuna imi voi face bile home-made.

ai renuntat prea usor Andrei. Daca vrei vorbim despre asta....sti unde ma gasesti.

Crap-One

Sus

MesajScris: 24 Ian 2010, 20:41 
Neconectat
User GL

Moshare sunt intrutotul de acord cu tine referitor la presiunea pescarilor si a cantitatii mari si foarte diversificata a nadei care se arunca in aceste bazine. De fapt mi-ai pus mingea la fileu si pentru asta imi permit sa continui. Oare cat timp dupa un concurs sau o partida de trei zile:vineri,sambata si duminica, in care majoritatea locurilor sunt ocupate, va mai avea loc acel FOC SUBACVATIC(ma refer aici si tu stii, la pofta exploziva a pestilor de a se hranii. Nu sunt o fire visatoare sau despic firul in patru,de multe ori imi este rusine de cat de urat injur la esecuri sau nu numai, nu sunt pocait,pot discuta la orice nivel de pescuit si am ca tot omul si bune si rele. Sincer stii de ce te-am solicitat si te-am provocat la aceasta discutie? Am eu presimtirea ca esti ca un lider printre acesti meseriasi de CRAP. Departe de mine gandul sa jignesc pe cineva, dar continuind aceasta discutie ,nu ,,polemica" te asigur ca vom afla foarte multe pareri de la ceilalti - vei ramane surprins cat de variate si de pertinente vor fii @-) Sper intr-o replica -sunt sigur ca va fii civilizata si la subiect :ymapplause:
P.S. nr. tel este in agenda mea, iar nike-ul tau la PRIETENI :)
P.S.S. Domnul Cristian am aflat in ultimul moment ca sunteti STANGACI, acesta este un mare, mare avantaj pentru tine. Poate saptamana asta dau pe la magazin , te sun in prealabil :-h

Iubeste natura,merita :x

Sus

MesajScris: 24 Ian 2010, 22:37 
Neconectat
User nou

mosharu :
Andrei Ionita :

ai renuntat prea usor Andrei. Daca vrei vorbim despre asta....sti unde ma gasesti.

3 cuvinte moshare' .... comoditate, lipsa timp :)

Sus

MesajScris: 25 Ian 2010, 07:43 
Neconectat
User GL

Andrei Ionita :
mosharu :
Andrei Ionita :

3 cuvinte moshare' .... comoditate, lipsa timp :)

puturos mic ce esti ;))

Crap-One

Sus

MesajScris: 08 Feb 2010, 16:33 
Neconectat
User nou

Sal.Am si eu o intrebare legata de un mix pentru bile solubile.Vreau sa fac bile solubile cu aroma de porumb,in care va intra obligatoriu faina de porumb.Nu vreau sa deviez mult de la aroma de porumb clasica.Vreau ceva care sa dea randament pe ape salbatice(ceva in genul bilelor de pe site-ul bigfish).Marturisesc ca pe balta care pescuies eu,pe langa ca crapul mananca la boabe de porumb, carasul face ravagii la aceste boabe.Din aceasta cauza,vreau sa fac bile solubile(sper sa nu le mai termine si pe astea).Ma puteti ajuta cu o reteta?Multumesc.
Numai bine.

Sus

MesajScris: 08 Feb 2010, 17:00 
Neconectat
Admin GL

Daca pescuiesti cu solubile nu scapi de caras :D .

Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 76 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Următorul