dragan claudiu :
Eu am iesit cu retete.... dumneavoastra domnule Mosharu .....??? poate ne dati si noua citeva retete bune. asteptam cu nerabdare...
asteptarea ta a luat sfarsit....domnu' Claudiu
eu la porumb merg pe simplu: fiert bine si decojit un pic.vara.
pe apa rece, o mai "incerc"; fiert si decojit, tinut in palinca(merge si alcool dublu rafinat) cu o aroma de fructa. de obicei pruna.
Mai este o reteta smekera pt. cteno cu coriandru. este mai greu de facut dar prinde 100% cteno. Dar...sorry, asta no' dau din casa ca m-a costat 100 de euroi.
la reteta asta, in 2006 la Cupa Cupelor- Hobaia, Bebe Moise si Daniel Dumitrescu, in 72 de ore au prins fix....450 kg numa' cten. George si Iulian despre cine e vorba
Mi-au dat si mie o manutza de boabe de'astea si in 18 de ore am prins 128 kg...numa' cten
apropos' - nu am nimic ca ai dat copy-paste la "retetele" tale, ca nu ai copiat articolu' de la mine...da' ie' aiurea sa scri de o firma care a murit de 5 ani....bagi lumea'n ceatza dom'le Claudiu
ps- stai ca uitai' sa-ti mai zic ceva
ca sa fi si mai smeker, cand dai cu porumb aromat, fa-ti acasa spartura cu aceeasi aroma. ie' simplu; 2 kg de spartura pusa in apa de balta sau distilata ( nu robinet sau plata
) lasata 2 zile sa traga, scoasa si lasata la uscat. Si hai sa-ti mai zic alta; conteaza foarte mult ce ai
langa carlig nu pe carlig. Pe carlig poti sa ai si porumb de cauciuc...uite aici si tine minte.....
http://www.chiroiu4greenlake.ro/revista/sa vi cu berica la nea' mosharu