|
Din punctu` da vedere a lu` subsemnatu`:
First Dei (Nait, ca am ajuns pe la 9):
Vineri seara ajung pe balta, dau tare pe drumul de vizavi de C-uri in speranta ca le alung pestele...ajung la intalnire, gratale pline, boie vuna (sau invers), rauri de bere mai mari ca Dunarea la Cazane. Bagam o tuica, ceva solid si niste beri, ma asez dincolo de Iulica, pana in WC. Arunc repede 3 lansete la niste bile noi (o sa aflati voi de care) si astept. Si astept. Si iar astept. Si satul de atata pescuit si foarte obosit, ma bag in masina. Dorm tun. De 88 de **.
Next Dei:
Dimineata, o lanseta cu swingerul sus...agatata...Si a inceput recitalul...una, doua, douazeci si noua, plumbi sa este, ca avem unde il lasa. Se face pranzu`, nimic. In schimb gratare, glume si misto-uri...de toate pentru toti. Aflu ca in timpul noptii, Baba Cloanta i-a strans manerele de la mulinetele lu` Pompieru` iar lui Pate i-a legat lansetele de rodpod. Noroc ca nu a tras...nici el de lansete, nici pestele de fire. Altfel vedeam pe unu sarind cu rodpodul intr-o mana pe mal de Chiroiu. Bun...deci pranz, potol, berica, potol, berica, berica, berica...nani. Dupa-amiaza, cantarul: Toti punctasera in afara de mine si Florin...asa ca treci taica la pozat cu "medalia de onoare" respectiv tigaile din dotare, Iulica fiind costumat la un capot sexy si un batic de culoarea apusului de soare in razele marii, numai ca albastru. Oricum, starnea imaginatia oricarui violator de babe. Dupa ceva timp mai ratez unul si se face seara. Incepe sa sara bestiile langa WC, Dan si Iulica indrumandu-ma sa dau acolo. Zis si facut. Pus neshte bile pe hir da par si plantat frumos cu mana la 2 metrii de mal. O ora a durat si Bang! Swinger in erectie, senzor piuind ca o calugarita la un sex in grup, fir plecand ca nebunu` de pe tambur...Intep, aduc la mal...romanesc pe la 5 kile. Repet faza cu plantatu`...o ora jumate, Ding, Trosc Pleosc! Se repeta scenariul...Ies din jumatea mea de cort, cat pe ce sa dau peste Iulian...m-am gandit "..mama de cand urla senzorul de a ajuns Iulica la mine in stand.."..Intep, aduc pe man inca unu, exact ca primu` da` mai mic. Dupa ce bag pestele in sac stau la o palavra cu Iulica si Dan si aflu ca nu intamplator IP bantuia prin stand, ci cu scopuri ascunse, nebanuite si oculte...transfer de pesti de la sacul meu la sacul lui. Sa moara de inima cand i-am sarit in fata...Se face si mai noapte, luna ca in filmele cu el si ea pe malul marii aproape de o penetrare rapida, stau la bancuri cu Dan, se face vreo 3 si ma ia somnul. Cand dormeam si eu mai bine, adica pe la 3 juma, bip...bip...peste. Si asta exact ca ceilalti de dinainte, da` si mai mic. Partea misto e ca dormeam cu fata la peretele cortului si in zapaceala aia tot cautam sa ies...Daca nu imi trecea prin cap sa ma intorc, si acum cautam iesirea. Aduc pe mal, ma ajuta la scos Pompi. Pun la sac, inapoi la nani. Nu dureaza mult si aud pleoscaituri...Deschid un ochi..Iulian cu un peste in drill venea spre standul meu ca era minciocul aproape. Il ajut, dupa care somn de voie...pana la 9.
Next Next Dei
Cald...cald...din ce in ce mai cald...Nici un pic de vant. 9 dimineata si cam scot limba de caldura. Urmeaza in ordine: tigara, cafea, cafea, cafea, bere, bere, cola, aruncat lansete. Se face pranzul si nimic, baietii mai ciupisera unu doi, trei si cam atat. Pranz. Vine Pompi cu novacul prins de Trofim la japca (a se citi boilies) hai executarea la gratar. Toata lumea poze, cu el, subsemnatu zice ca daca pune mana pe el il arunca in apa sa moara inecat, asa ca nu fac poze sa nu las lumea fara potol. Intre timp bere bere, bere, bere....peste ioc. Ratez si eu unu pe la pranz, mai agat vreo doua...Se apuca Dan de saramura, mai apare si niste caras pe langa novacul ala, toate bune si frumoase. Dan mai rupe vreo 2 monturi in aruncare, Pompi mai prinde un peste cu handicap, Iulian doarme la umbra masinii. Vine masa, inainte de asta festivitatea de premiere. Iau foile de la madam Pompieru` (alea de arbitraj, nu alea din cartea de Sandra Brown pe care o citeai si cu care ai incercat sa imi corupi nevasta), vaz acolo..."Stand Pompieru...80 de kile...."..zice mintea mea in gandu` ei...L-o fi cantarit pe Mircica azi noapte cand sforaia ca un tractor in panta...nuuu...ala era totalul prins de noi toti....Iulica avea si el vreo 26 de kile, dar si cel mai mare peste, asa ca a facut flotari imbracat extrem de provocator in capot si cu basma pe cap. Tigaia merge la Marius, care vrand nevrand a facut poze cu ditamai medalia pe piept, noi am aplaudat, si am trecut repede la saramura lui Dan. Bunatate nu alta...Picanta, sarata atat cat trebuie, cu bucati de novac dar si carasi, ardei iute, ardei gras, ceapa...tot ce trebuie (Traiesti un biliard de ani si sa iti pastrezi obiceiu` Dane!).. Lingem repede si cratita si gratar si rezervele de apa, si ne intrebam sfiosi...daca la intrare a fost asa picanta, cum o fi la iesire:). Deci..cu burtile pline, hopa sus in masina si p`aci mi-a fost drumu`.
Concluzie: - Companie de calitate, unu si unu, nici unu cu toata tigla pe coperish -Boie vuna cat cuprinde, mancarica si berica asa, cam ca la o nunta mai mica -Consoartele colegilor super de treaba, fara fite si alte alea, o minune de fete...salut aici cu salutu` princiar pe madam Pomperu` Contesa de Chiroiu -Iulica face ce face si pune de cate o treaba d`asta de nu iti mai vine sa pleci acasa, eu personal cred ca orice firma de organizari evenimente (nunti, botezuri, batai intre vecini, sex in grup, pescuit organizat si dezorganizat) ar fi mandra sa il aiba in ecchipa. Jos palaria!Sa traiesti o mie de ani ca sa faci d`astea!!!!!
Concluzia concluziei: -Partea a doua? Cand?
Cu a mai deosebita stima Gabi Enache & madam Cameramanu`(pusa aici la insistentele ei, ca altfel dorm pe balcon cu pisica).
|