arsinel :
Da mergem daca ne permite vremea . Fresh squid& black pepper am eu 4 kg sigilate si am si pop-up de 20 dar daca se da fara ......
Am fost eu ieri la meetcarp si mai avea o galeata de Smokey Mackerele (macrou afumat ) si 4 galeti de frankfurter 97 ron galeata de 2,5 kg ,nu mai aveau dip.
Problema va fi cu vremea si sa stie cineva drumul sa nu bajbaim si sa ne recomande cineva -,,partidu''

Arsinele, de cat este boiliesul cumva de 26? Daca mergem opreste-mi si mie o punga si niste pop-uri.
Incercam si cu pop-up si fara si cate 2 pe fir! Tot la interceptie, pentru 12 h tactica-i buna, nu merita sa ne complicam. Drumul pana la Greaca il stiu, se trece prin Daita de unde este socrul meu, in Greaca gasim noi balta, este descris un traseu pe net din centru.
Vorbim la telefon, o zi buna si ... sa pescuim inteligent!
P.S.: Pentru recomandare trebuie sa vorbim cu Marian, SDaniel, Gabi care poate sa vorbeasca cu Mosaru, au facut impreuna emisiuni acolo, si dupa putem vorbii direct pentru rezervare cu D-ul Mihaila George. Sa auzim de bine si vreme fara ploaie!!!