Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Greaca Cercani
MesajScris: 05 Noi 2010, 13:14 
Neconectat
VIP GL

Are cineva o lanseta in plus fara mulineta pentru partida de maine???

Sus

MesajScris: 05 Noi 2010, 14:29 
Neconectat
Green Lake Club

imi pare rau eu am doar 3 echipate cu care dau..
ati vb cu dl george mihaila?
aveti careva "chestia"aia pe care o bagi pe tubul antitangle si prin plumb,ca sa poti trage firul prin ele?sarma aia otelita...
daca da sa o luati cu voi..
in rest eu m-am pregatit asa:
-pelete de somon si de peste(de la dl banuta)
-bile solubile de s&o de 15mm(tot de la dl banuta)
-niste bile tari de carne cred,nu stiu de care sunt,dipuite in s&o
-pop-uri de s&o mici si mai mari
-bile solubile de la "presidente"
dau la interceptie,in scara,3 lansete...
asta e strategia,sper ca acolo pana in cabana sa fie apa mica ,deoarece la ce caldura este se incalzeste apa mai repede si iese la papa..

citat de pe crapmania ,autor mircea gheran,despre o partida de noiembrie pe greaca:

" ...forfac scurt legat cu carlig nr. 8, solubile 1016 de 16 ** si MHLM pe naditor. Am ajuns sambata dimineata pe balta si ne-am apucat de pescuit in 30 de minute. Primul peste care a tras a avut 1 kg, dupa care a inceput o serie de trasaturi de nu mai stiam pe ce lanseta sa pun mana. Hopa, mi-am zis.Am pus forfac mai lung legat cu carlig nr. 4. Bile tari de 20 ** si trasaturile s-au rarit. Am nadit, iar pe la ora 17 a venit prima trasatura serioasa, un crap de 12.28 kg. Un semn ca dulapiorii se hranesc foarte bine . S-a lasat apoi seara si frigul. In timpul noptii am mai avut 4 crapi cu greutati intre 4 si 6 kg.

"

0765242945-Florin Pocris

Sus

MesajScris: 05 Noi 2010, 15:00 
Neconectat
VIP GL

florin p :
imi pare rau eu am doar 3 echipate cu care dau..
ati vb cu dl george mihaila?
aveti careva "chestia"aia pe care o bagi pe tubul antitangle si prin plumb,ca sa poti trage firul prin ele?sarma aia otelita...
daca da sa o luati cu voi..
in rest eu m-am pregatit asa:
-pelete de somon si de peste(de la dl banuta)
-bile solubile de s&o de 15mm(tot de la dl banuta)
-niste bile tari de carne cred,nu stiu de care sunt,dipuite in s&o
-pop-uri de s&o mici si mai mari
-bile solubile de la "presidente"
dau la interceptie,in scara,3 lansete...
asta e strategia,sper ca acolo pana in cabana sa fie apa mica ,deoarece la ce caldura este se incalzeste apa mai repede si iese la papa..

citat de pe crapmania ,autor mircea gheran,despre o partida de noiembrie pe greaca:

" ...forfac scurt legat cu carlig nr. 8, solubile 1016 de 16 ** si MHLM pe naditor. Am ajuns sambata dimineata pe balta si ne-am apucat de pescuit in 30 de minute. Primul peste care a tras a avut 1 kg, dupa care a inceput o serie de trasaturi de nu mai stiam pe ce lanseta sa pun mana. Hopa, mi-am zis.Am pus forfac mai lung legat cu carlig nr. 4. Bile tari de 20 ** si trasaturile s-au rarit. Am nadit, iar pe la ora 17 a venit prima trasatura serioasa, un crap de 12.28 kg. Un semn ca dulapiorii se hranesc foarte bine . S-a lasat apoi seara si frigul. In timpul noptii am mai avut 4 crapi cu greutati intre 4 si 6 kg.

"

Am eu Florine sarma otelita! Cu toate ca nu cred ca o sa-ti fie de folos, vedem noi.
Da, la crap mare pe Greaca, din spusele lui Gabi (si din emisiunea cu Mosaru) trebuiesc bile tari de 20 - 24 ** si ... o "mica" punga cu pelete! El folosea cambula si nu mai stiu ce!?! Carne oricum!
Eu o sa folosesc Squid - Octopus & Black Pepper de la Arsinel dipuite in ... ai sa vezi tu, sunt curios daca da ceva randament! I le-am aratat lui Bogdan si zicea ca sunt bune de mancat, din pacate nu am decat vreo 20 de bucati.
Bilele tari de carne dipuite in s&o sunt bune de pus in carlig, le incercam si in saculet cu pelete.
O montura cu pop-up de S&O o sa fac si eu + saculet. Tot la interceptie, tot in scarita depinde de loc, de facut/intretinut paturi de nada nu-si are rostul pentru o partida asa scurta, zic eu, doar cateva bile aruncate pe loc dupa fiecare lanseta pusa pe vad.
Eu sunt exceptia de la regula, o sa arunc una si la adancime mai mare daca este posibil.
Important este sa fie vreme frumoasa si sa schimbam cat mai multe idei si impresii, asa se invata, nu?

Sus

MesajScris: 07 Noi 2010, 13:17 
Neconectat
Admin GL

X( .... nu postati rezultatele...??????/

...Cazacu Bogdan...... 0766.797.822 ...

Sus

MesajScris: 07 Noi 2010, 16:45 
Neconectat
Green Lake Club

:
o "mica" punga cu pelete! El folosea cambula si nu mai stiu ce!?! Carne oricum!

Pelete de cambula?

Sus

MesajScris: 07 Noi 2010, 17:02 
Neconectat
Green Lake Club

Vasile -0, Eu -1 buc -2,5 kg,Florin P -4buc si 1 scapata la mincig-2 salonte de 3,5 kg ,1 de 1,5 kg si unul de 2,5 kg,Kepsa -2 buc -1 de 2 kg si unul de 700g. Faza a fost ca am fost 5 pescari si Dl Mihaila ne rezervaze 3 locuri ,pontonul 3,4 si 5 si ne-am cam inghesuit,am dat cam la 3 sau 4 metri unul de celalalt si ne mai agatam.

Sus

MesajScris: 07 Noi 2010, 17:08 
Neconectat
Green Lake Club

CARNE am folosit si eu la o lanseta .Rame cu viermusi :)) :)) culmea ca la aia am luat singurul peste =)) :ymparty:

Sus

MesajScris: 07 Noi 2010, 18:26 
Neconectat
Green Lake Club

colegi de nota 10,distractie,voie buna,vreme superba.personal,multumit cu capturile avute pentru data de 6 noiembrie....
multumesc arsinele pentru ca m-ai ajutat cu transportul pe balta,data viitoare pe greaca stim cu ce sa venim pregatiti.
sper sa ne mai reunim sa iesim pe balta,poate si anul asta ;)
vasile te asteptam cu link-ul unde putem vedea noi,dar si ceilalti "dovezile",POZELE,...in special poza cu pestele lui arsinel,prins la "tare de carne" :D :))
vasile,pooate daca e vreme frumoasa in wekk,iesim pe moara impreuna...

0765242945-Florin Pocris

Sus

MesajScris: 08 Noi 2010, 07:23 
Neconectat
VIP GL

Balta (care are foarte mult ciortan) si drumul sunt O.K. Era cam scazuta apa, locurile! chiar pe pontoane sunt cam apropiate. Doar in zona "VIP" a casutelor amenajate este loc suficient. Ar trebui sa separe pescarii (locurile) C&R de juvelnicarii de weekend! Macar asa ca principiu!!! In rest atmosfera colegiala de nota 10, timpul superb, mergea si un gratar! Partida trebuie facuta de cel putin 24 - 48 ore pentru rezultate/capturi mai bune.

Sus

MesajScris: 08 Noi 2010, 15:00 
Neconectat
User nou

Salutare, scuze pentru intarziere.
Le-am shared-uit pe site "2shared" cum mi-a zis Florin.
Nu sunt foarte sigur ca merg...e prima data cand fac asta.. Daca nu merg, o sa am nevoie de tine Florine sa-mi mai spui odata pasii:

http://www.2shared.com/fadmin/17042948/ ... 1.zip.html

http://www.2shared.com/file/Bk7MLEjP/Greaca_0611.html

Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 113 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  Următorul