Inceput de sezon Green Lake!!
Inceput de sezon Green Lake!!


Lumea crapista este precum cea a fotbalului din multe puncte de vedere, in competitii sunt polite de platit, in afara acestora prietenii pe viata, orgoliul este unitatea de masura sau o moneda de circulatie mondiala si nu in ultimul rand, ambele sporturi au fost inventate de englezi.
John Terry si Bobby Zamora jucatori ai nationalei Angliei si adversari in Premier League, dar cu pasiuni comune.

"Nu mai are loc lumea de Green Lake", acesta a fost titlul unei postari facute de colegul nostru Bogdan Cazacu la incepul anului 2012 dupa castigarea unui concurs la Greaca, iar fara sa stie, avea sa prezica un sezon extraordinar pentru Clubul Green Lake.
De la Cupa Primaverii, Boiliemania, Senior Trophy si pana la Cupa Romaniei si Campionatul National APCR Sarulesti, s-au adunat 41 de cupe in 16 competitii la care au participat membri ai clublui.
Nu-i niciun secret in reusitele mai sus enumerate, niciun ingredient miraculos sau magie voodoo.
Cand pescuitul la crap devine tot mai mult o stiinta exacta, iar accesul la nada si echipament de foarte buna calitate nu mai este fructul interzis, cand ai standuri aproape egale pe toate pistele de concurs. Consider ca principali factori in obtinerea unor rezultate foarte bune sunt norocul (cu totii ne bazam pe el la extragere), increderea in partenerul de echipa si pescuitul de placere.
Sa nu uitam ca participarea la competitii a inceput din pasiune pentru acest sport, din iubire fata de natura si nu pentru orgolii sau polite de achitat.
Sa nu uitam cum am aflat de boillies, PVA, snow man, sa nu uitam esenta si radacinile acestui sport, placerea!

Va urma!