Am uitat sa "povestesc" partida de 24 ore . Sambata dimineta pe la ora 7 am aruncat lansetele dupa ce cu o zi inainte am nadit cam un kg de solubile iar dimineata pe la 6,30 inca vre-o jumatate de kg. Am pescuit cu 3 lansete si dupa cateva ore a intrat o salonta cam de 3,5 kg si pe urma pauza pana a inceput "furia" si plecau cate doua lansete deodata

. Am prins cred ca vre-o 7-8 crapi intre 3 si 6,5 kg pana seara si am scos lansetele sa ma odihnesc ca lucrasem noaptea trecuta si eram obosit. Pe la ora 8.30 am facut ochi ,am baut o cafeluta si am aruncat lansetele in apa . Dupa o jumatate de ora a plecat una pe baitruner am intepat ,l-am scos si intre timp a plecat inca una.....

. Atunci am decis sa nu mai pescuiesc sa pot manca si eu linistit. Dupa masa nu am mai pescuit ca era deja 10 si trebuia sa plec. Pe langa cei cred ca 9 pesti prinsi (le-am uitat numarul ) am mai scapat doi in agatatura si unul mai imbracar mi-a retezat firul in stuf.
Am folosit fir de 0,41 -Kriston Kristonite -Carlige Kurv Shank -korda numarul 4 ,plumbi in-line de 105 grame ,bile solubile de 18 si pop-up de 14 invelit in pasta de bile.
ps. Daca aveam mai multe bile solubile si intretineam patul cred ca faceam "recital" dar oricum e suficient pentru cat am pescuit eu efectiv