Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pescuit Chiroiu
MesajScris: 23 Apr 2010, 02:17 
Neconectat
User nou

Este adevarat ca pescuiesc pe aceasta balta cu mult inaintea lui George.

Cu singura mentiune ca George este un pescar experimentat cu foarte multe partide si concursuri la activ (el va poate da niste informatii argumentate si fundamentate pe experienta lui) pe cand eu sunt un tip care m-am apucat de pescuit indragostindu-ma de aceasta balta acum 2 ani.

Stiu foarte multe despre aceasta balta de la Valer si de la localnicii cu care am mai discutat. Ca a fost o balta acoperita cu stuf in proportie de peste 60% asta se poate vedea foarte simplu pe Google Earth unde poza din zona respectiva este facuta in 2005 cred. Cum a evoluat in timp asta am putut vedea in ani facand la inceput in anii 2007 - 2008 vizite de agrement cu Valer si cu Doina la balta la un gratar si o bere, ulterior venind ca pescar. Incepand cu anul 2009 de cand balta s-a deschis pentru pescari s-au inceput lucrarile de destufizare - curatire, pietruirea malurilor ca balta sa arate asa cum o vedeti astazi.

O sa caut in arhiva mea foto cateva poze facute acum 2 ani cand s-a bagat cositoarea pe zona nucilor si dupa care apa a fost scazuta pentru pescuirea baltii din aval. Se vad foarte bine zonele cu agatatura.

Maine postez imaginile ...

Numai bine !

P.S. Eu va dau pozele dar la pescuit cred mult mai mult in noroc decat in harti si indicatii foarte precise referitoare la un loc anume. Eu sunt un pescar foarte atipic in sensul ca nu prea vreau sa ascult de sfaturi si indicatii pentru ca pe proprie experienta pestii cei mai multi si cei mai mari i-am agatat in zone unde altii ziceau ca nu am nici o sansa. Asa ca va doresc fire intinse si va raspund, in masura in care stiu, despre orice informatie referitoare la balta dar nu cred in indicatii si sfaturi ci mai mult in sansa si noroc.

:gl2

Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 09:36 
Neconectat
User nou

master :
Este adevarat ca pescuiesc pe aceasta balta cu mult inaintea lui George.

Cu singura mentiune ca George este un pescar experimentat cu foarte multe partide si concursuri la activ (el va poate da niste informatii argumentate si fundamentate pe experienta lui) pe cand eu sunt un tip care m-am apucat de pescuit indragostindu-ma de aceasta balta acum 2 ani.

Stiu foarte multe despre aceasta balta de la Valer si de la localnicii cu care am mai discutat. Ca a fost o balta acoperita cu stuf in proportie de peste 60% asta se poate vedea foarte simplu pe Google Earth unde poza din zona respectiva este facuta in 2005 cred. Cum a evoluat in timp asta am putut vedea in ani facand la inceput in anii 2007 - 2008 vizite de agrement cu Valer si cu Doina la balta la un gratar si o bere, ulterior venind ca pescar. Incepand cu anul 2009 de cand balta s-a deschis pentru pescari s-au inceput lucrarile de destufizare - curatire, pietruirea malurilor ca balta sa arate asa cum o vedeti astazi.

O sa caut in arhiva mea foto cateva poze facute acum 2 ani cand s-a bagat cositoarea pe zona nucilor si dupa care apa a fost scazuta pentru pescuirea baltii din aval. Se vad foarte bine zonele cu agatatura.

Maine postez imaginile ...

Numai bine !

P.S. Eu va dau pozele dar la pescuit cred mult mai mult in noroc decat in harti si indicatii foarte precise referitoare la un loc anume. Eu sunt un pescar foarte atipic in sensul ca nu prea vreau sa ascult de sfaturi si indicatii pentru ca pe proprie experienta pestii cei mai multi si cei mai mari i-am agatat in zone unde altii ziceau ca nu am nici o sansa. Asa ca va doresc fire intinse si va raspund, in masura in care stiu, despre orice informatie referitoare la balta dar nu cred in indicatii si sfaturi ci mai mult in sansa si noroc.

:gl2

@master

Felicitari, partenere, pentru maniera curajoasa si onesta in care iti asumi in ecuatia functionarii tale ca pescar norocul! Cred ca este o categorie despre care se vorbeste prea putin, si asta pentru ca este putin cuantificabil, palpabil, "nu stii de unde sa-l apuci" cu alte cuvinte, si stim cu totii ca genul asta de lucruri ne creaza discomfort...subscriu la ce-ai spus in mesajul tau, vis-a-vis de faptul ca am avut cele mai frumoase capturi in contexte in care nimeni nu s-ar fi asteptat, nici macar noi... :D ...insa am fost acolo amandoi si am vazut, nu? doar le-am facut impreuna aceste capturi... :) ...personal, am cateva teorii legate de felul in care iti raspunde natura atunci cand astepti de la ea ceva intr-un anumit fel, avand o anumita stare/atitudine interioara - tu le cunosti, ti le-am impartasit deja, si asta inainte de a le vedea cum functioneaza "in practica"... :D ...si pe cat pareau de "netestabile" la inceput, pe atat s-au dovedit a fi de corecte pe parcurs...nu insist pe acest subiect ca sa nu plictisim pe nimeni...vroiam, inca odata, sa subscriu la ideile transmise prin mesajul tau, sau mai degraba pin post scriptum-ul lui, si sa indraznesc sa sper ca si anul acesta vom avea de parte noastra, la pescuit, un noroc devenit proverbial pe Chiroiu 4...
Fire intinse tuturor!!! :gl9

Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:46 
Neconectat
User nou

Imagini + explicatii zona nucilor de pe Greenlake.
Le-am pus pe transfer.ro pentru ca sunt imagini la rezolutie foarte mare si era pacat sa le micsorez.

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-23apr ... 62f8c5.zip

Sper sa va fie de folos.

Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:49 
Neconectat
User nou

Grabiti-va cei care vreti sa luati imaginile ca nu stau pe server decat o saptamana parca ...

Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:54 
Neconectat
User nou

Asa arata zona de la nuci in urma cu 4 ani .... O frumusete ... Pe vremea aia ma dadeam doar cu bicicleta pe dealurile de langa balta. :gl3

Fişiere ataşate:
IMG_4444.JPG
IMG_4444.JPG [ 155.9 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:58 
Neconectat
User nou

Balta scazuta ...

Fişiere ataşate:
IMG_0023.JPG
IMG_0023.JPG [ 181.22 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
IMG_0022.JPG
IMG_0022.JPG [ 192.98 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
IMG_0021.JPG
IMG_0021.JPG [ 196.07 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 10:59 
Neconectat
User nou

Balta scazuta la nuci ...

Fişiere ataşate:
IMG_0025.JPG
IMG_0025.JPG [ 212.96 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
IMG_0024.JPG
IMG_0024.JPG [ 192.58 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Apr 2010, 11:09 
Neconectat
User nou

Ca amuzament si cu asta chiar inchei ...

Asa se pescuia pe aceasta balta in urma cu 4 ani. Trebuia sa tai cu maceta o jumatate de ora un metru de stuf de pe un mal ca sa poti arunca o varga in apa ...

Hai ca nu va mai plictisesc ... FIRE INTINSE LA TOATA LUMEA ! :gl2

Fişiere ataşate:
IMG_4108.JPG
IMG_4108.JPG [ 184.24 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
IMG_4084.JPG
IMG_4084.JPG [ 198.38 KiB | Vizualizat de 7654 ori ]
Sus

MesajScris: 24 Apr 2010, 19:46 
Neconectat
Green Lake Club

Ma uitam peste poze mai ales IMG 0024 si 0025 daca este asa si acum pe fund este aproape imposibil sa ma scoti ceva intreg de acolo. :-ss

Sus

MesajScris: 25 Apr 2010, 22:17 
Neconectat
Admin GL

Master super pozele,arata super inainte ;)

tel:0761284968

Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 35  Următorul