Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pescuit Chiroiu
MesajScris: 26 Apr 2010, 23:03 
Neconectat
User GL

Marian Constantin :
arsinel :
sunte-ti in jur de 6 pescar la nuci ,o sa aveti loc sa dati ?

da

furnica cu mihai o sa dea pe un loc

eu cu podaru pe alt loc ... fiecare cu cate 2 lansete

vor mai fi cateva undite printre noi pt caras .... si am inteles ca mai sunt 2 locuri rezervate

pfua .....tocmai cand aveam de gand sa ma instalez cu vreo 6 lansete =)) sunt sigur ca numai de pescuit o sa ne arda noua ....deci ....locurile de la nuci sunt libere.....pe noi ne gasiti pe sub nuci si pe sub rulote =))))))))))

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 06:49 
Neconectat
VIP GL

arsinel :
sunte-ti in jur de 6 pescar la nuci ,o sa aveti loc sa dati ?

Salut Arsinel,

Noi deja am vb ieri.
Daca nu gasesti loc, nu-i bai, ne inghesuim pe pontonul 6, s-au mai vazut cazuri cand au fost doi colegi pe un ponton, este loc pentru doua rodpoduri, eu am doar trei bete, iar pentru o lanseta pentru caras se face loc, iar in cabanuta incap si patru persoane, daca este timp de dormit, :D, oricum ne auzim, asa ca nu-ti face probleme, importanta este vremea si atmosfera, dar la cati =:) -ori vor fii nici nu ma indoiesc de asta.
Sa auzim de bine si fire intinse tuturor mai ales matinalilor care vor ajunge mai repede pe Green Lake.

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 14:19 
Neconectat
User nou

Hai ca mi-am rezervat si eu un locusor intre Baraca si Cabana... sa vedem

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 14:56 
Neconectat
User nou

o intrebare... baraca nu am vazut-o ... mai este sau nu ?

http://www.rezidentialsecurity.ro/
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare îl poate jigni.
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 15:21 
Neconectat
User nou

nu mai este... a ramas doar numele

Sus

MesajScris: 27 Apr 2010, 18:30 
Neconectat
Green Lake Club

Salut Kepsa !
Am vorbit ieri cu Mauru si mi-a rezervat loc ,a zis ca-mi arata el unde este cand ajung pe balta dar sa vin de vineri si o sa ma duc de vineri dar de de la a zice si pana la a face sa vad ce gasesc acolo si daca gasesc locul liber sa nu fie ocupat :)) .Daca nu vedem cum facem ,te sun vineri dupa amiaza si ma instalez cu acordul tau pe pontonul rezervat de tine si cand vii tu dimineatza sambata ne strangem.
Vedem noi ce si cum, noi sa fim sanatosi si indiferent de situatie ne auzim la telefoane (te sun ca am nr tau ) si chiar ne vedem ca o sa fac un tur pe la fiecare baiat sa vedem ce? cum? la ce ? :)) si sa ciocnim o bere .

Sus

MesajScris: 28 Apr 2010, 07:12 
Neconectat
VIP GL

arsinel :
Salut Kepsa !
Am vorbit ieri cu Mauru si mi-a rezervat loc ,a zis ca-mi arata el unde este cand ajung pe balta dar sa vin de vineri si o sa ma duc de vineri dar de de la a zice si pana la a face sa vad ce gasesc acolo si daca gasesc locul liber sa nu fie ocupat :)) .Daca nu vedem cum facem ,te sun vineri dupa amiaza si ma instalez cu acordul tau pe pontonul rezervat de tine si cand vii tu dimineatza sambata ne strangem.
Vedem noi ce si cum, noi sa fim sanatosi si indiferent de situatie ne auzim la telefoane (te sun ca am nr tau ) si chiar ne vedem ca o sa fac un tur pe la fiecare baiat sa vedem ce? cum? la ce ? :)) si sa ciocnim o bere .

Salut Arsinel,
Eu mai sigur o sa vin sambata dimineata, daca esti singur chiar cu 4 bete cred ca avem loc, cum ti-am mai spus nu-i bai, cu dormitul vedem noi, cred ca incapem in baraca. Pe langa ponton este loc de doua rodpoduri! De pozitionat vedem noi cum facem, ca doar balta are destui mustaciosi, ce nu vreau este sa nu ramana nimeni fara loc, nu?
Uite in continuare niste informatii despre loc transmise de colegul nostru Teddy, ti le transmit si tie :
"Am pescuit cu 2 lansete spre capatul plaurului/stufului din fata stanga, si cu 2 in plaurul din dreapta. Este agatatura undeva la 40 m pe toata directia fata in apa, se prelungeste stuful care se vede in dreapta pontonului. La recuperare mulineaza f repede si cu lanseta cat mai sus, sa tina plumbul la suprafata.
In dreapta am pescuit cam la buza plaurului, este un stufulet mai mic langa el spre stanga, intre ele , si in fata lui. Este agatatura multa acolo, dar tine si peste. Raportul este cam 50% pesti scosi. Nu trebuie lasati sa plece pe baitrunner, altfel se baga in stuf. La recuperare multa rabdare, daca intra in cocioc, frana slaba si nu trebuie fortat, iese singurel, dar dureaza si 10-15 minute uneori. La fel , incearca sa faci drilul pe la suprafata. Nu folosi momitor sau plumb feeder, se agata, Doar inline dar recomandat plumb pierdut. Am pescuit doar cu bile solubile, saculet cu bile si obligatoriu pufulete pe carlig, mai ales daca nu pui saculet cu bile. Unde a picat , acolo o lasi, doar intinzi usor firul.Incearca sa opresti usor firul can pica plumbul in apa, se va intinde si se va aseza mult mai usor pe fund plumbul, fara sa se ingroape in substrat.
Spre plaurul din stanga este agatatura, doar departe, si linia de cocioace de sub apa de la 30-40 m. Baga un plumb singur pe fir, si sondeaza bine apa, o sa gasesti zonele curate . Dar pescuieste cat mai aproape de agatatura, acolo sta pestele. Si un lucru pe care eu nu l-am mai incercat, dar as fi vrut, sa pescuiesc exact pe linia cocioaceler din fata , cea de la 40 m, pana in ele. Sunt sigur ca ala este traseul lui pe unde se plimba.”
Fructifica-le pana ajung.
Sa auzim de bine si vb la telefon.
O zi buna.

Sus

MesajScris: 28 Apr 2010, 16:55 
Neconectat
Green Lake Club

Am citit si este cam naspa situatia :)) ,daca nu va fi sa am loc si o sa ajung pe pontonul tau (kepsa) va trebui sa notez toate aste pe o hartie si sa mai citesc odata la fatza locului :)) .dar vedem .Noi sa fim sanatosi . Faza este ca mi-am facut de acasa cam 12 forface si mai am 5 ,6 ace legate dar nu mai am plumbi si am fost la crap-discount si senzor si nu am gasit nimic cu momitor la 50-70 de grame si nici nu mai am timp sa caut , daca raman fara alea 12 buc o sa fiu cam in pom =)) ,o sa dau la caras .

Sus

MesajScris: 28 Apr 2010, 17:02 
Neconectat
User nou

musai cu momitor? intreb.... ma gandesc ca poti mere pe varianta cu plumb inline si sa nadesti cu bulgari.... :)

http://www.rezidentialsecurity.ro/
Mitocanul s-a născut jignit.
Şi o floare îl poate jigni.
Frumoasă ţară avem! Păcat că e locuită.

Sus

MesajScris: 28 Apr 2010, 18:31 
Neconectat
Green Lake Club

Salut sorinB !
Ai dreptat si tu ,pana la urma o sa-mi iau 4,5 plumbi normali daca nu gasesc ca oricum am si cobra si pot sa momesc si cu bulgari . Faza este ca eu asa am dat de cand ma stiu numai cu momitor si am dat si bulgari si boiliesuri cu cobra .( si tot degeaba :)) :)) ca am avut doua partide bune la viata mea unde am avut cate 4 prezentari pe saltea ,restul ori 0 ori una singura )

Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 35  Următorul