Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pescuit Chiroiu
MesajScris: 24 Iun 2010, 21:41 
Neconectat
User GL

Va doresc fire intinse si capturi care sa va faca sa uitati de mizeria CN.
Felicitari Mary, Sandu, George, Iulian, Valer, Cristi, Tibi, Teddy, Ionut si Mihai si celor care au mai ajutat lotul. Imi cer scuze daca am omis pe cineva.
Trebuie sa fiti mandrii de ceea ce a-ti realizat. Sincer dupa aceste etape de CN mai ca imi venea sa ma las de pescuit si sa ma apuc de vanatoare.
Mi-ar fi placut sa fiu alaturi de voi week-endul care urmeaza , dar sunt undeva destul de departe de Romania, unde crapii de peste 5 kg sunt o prezenta frecventa pe canale de nici 20m latime si nu pot pescui. Cand o sa revin in tara o sa pun pe forum poze. Seamana f. mult cu Chiroiu4 , deosebirea este ca apele sunt prin mijlocul orasului.
Sper sa surprind si pestii, pana acum am fotografiat peisajul. Sunt niste frumuseti de crapi salbatici.
Cred ca niciodata nu voi vedea asa ceva in Romania.
Fire intinse!
:gl2 :gl2 :gl2

Sus

MesajScris: 25 Iun 2010, 12:53 
Neconectat
Green Lake Club

Multumim Ionut. Pacat ca nu ne-am dat seama de la inceput ca suntem simpli cotizanti, asa cum au fost si altii (si inca mai sunt). Dar ce nu te doboara , te face mai puternic,
Mergem inainte, vom analiza totul si vom vedea ce urmeaza sa facem, Oricum , gustul amar al acestui CN nu se va duce asa usor, de asta suntem toti siguri.

Tu distreaza-te in continuare cu "salbaticii" aia, si nu uita de poze.

Sus

MesajScris: 27 Iun 2010, 20:36 
Neconectat
User GL

23 buc crapi cu greutati intre 3 kg si 8 kg ... + inca pe atat trasaturi nefinalizate

maine poze ...

Sus

MesajScris: 28 Iun 2010, 10:43 
Neconectat
Green Lake Club

O partida superba, finalizata cu 10 crapceni pe saltea (si alti 14 :(( lasati in apa), intre 3 si 6-7 kilograme.
Un pescuit extrem, am ales sa pescuiesc doar in buza plaurului, intre stuf si plaur, in cocioc, sau dupa cocioc. Plaurul care a venit langa mal, in stanga locului meu (si in dreapta lui Mary) mi-a pus ceva probleme, toti pestii prinsi in partea dreapta fugeau dupa plaur, si erau 90 pierduti. Din pacate am avut ghinionul sa nu am decat 2 tamburi cu fir gros, pe 2 am pescuit cu 0.28 :-o . Si dupa multe rupturi (cel putin 50 % din vina mea-restul din cauza stepilor din apa care taiau tot) m-am prins de smecherie si am inceput sa punctez si pe saltea. Si am schimbat si locul, pana in cocioc.
Primii pesti au intrat noaptea, si toti au ramas in plauri, fiind f greu de scos pe intuneric. Foarte rai si bataiosi, asa cum ne plac noua :) Frecventa foarte buna, cam la 1-2 ore maxim am avut prezentari.
Am dat cu solubile si tari, montura snowman, si pop-up. Am nadit cu solubile si tari (2-3 feluri).

Pozele cu pestii sunt la Mary, eu pun doar locul de pescuit.

Berea a fost rece, mici excelenti, carnaciorii si aripioarele....de vis :D Un weekend de relaxare si pescuit de placere...asta mi-a oferit Chiroiu 4 :)
Multumiri familiei Constantin pentru desfatarea culinara si compania placuta. Si d-lui Cristi Trofim, bineinteles :ymhug:

Fişiere ataşate:
Fotografie0152resize.jpg
Fotografie0152resize.jpg [ 208.15 KiB | Vizualizat de 7159 ori ]
Fotografie0150resize.jpg
Fotografie0150resize.jpg [ 138.59 KiB | Vizualizat de 7159 ori ]
Fotografie0149rsize.jpg
Fotografie0149rsize.jpg [ 142.62 KiB | Vizualizat de 7159 ori ]

MesajScris: 28 Iun 2010, 10:44 
Neconectat
Green Lake Club

Si garsoniera & terasa ;)

Fişiere ataşate:
Fotografie0151resize.jpg
Fotografie0151resize.jpg [ 183.89 KiB | Vizualizat de 7159 ori ]

MesajScris: 28 Iun 2010, 14:04 
Neconectat
Green Lake Club

Din nou weekendu asta am batut drumu din Brasov pana pe chiroiu 4 si din nou nu regret :D .Am ajuns vineri seara pe balta si am momit ..de pescuit ne-am apucat dimineata noroc cu Dan ca ne-a trezit (am exagerat un pic cu spritu :D ) . Nada -un amestec pe baza de capsuna cu squid , la carlig am dat numai cu bile ..cele de la senzor si home made squid cu caspuna .Abea seara a venit prima trasatura si am ratat ..oricum era peste 10kg , dupa jumatate de ora am adus unu la mal la 4kg, colegu a prins si el unu si pauza vreo 2 ore....nea Dan ne-a scos un pic din foame si ne-a dat bile de la George .Am schimbat bilele pe toate 4 si pe la ora 24 si ceva am adormit pe scaun si eu si colegu adanc..m-am trezit pe la 3 jumate 3 bete erau cazute de pe cracane unu fiind la 2 metri intr-un plaur la mal ..toate au avut peste dar unu nu am reusit sa il aduc la mal , unu a avut 4,5 kg si celalalt 6,5 . Duminica destul de slabutz , ca observatie pe canal unde am pescuit noi nu prea sta pestele pe nada , vin in bancuri si trag si la 2 bete o data . Toata ziua de Duminica 3 prezentari la mal si 3 scapati . Noaptea nimic ..azi dimineata am adus la mal la ora 5 o frumoasa bucata de aproape 12 kg si dupa o ora am mai scapat inca unu un pic mai mic . O sa pun si pozele

Deja ma gandesc la urmatoarea partida , dar ma gandesc sa schimb locul

Sus

MesajScris: 28 Iun 2010, 15:52 
Neconectat
User GL

primele 24 ore

urmatoarele 24 ore

montura folosita

si cireasa de pe tort ...., peste 8 kg

Sus

MesajScris: 28 Iun 2010, 16:00 
Neconectat
VIP GL

Braco baietii!
O partida de placere cu prietenii face cat 1000 de C.N. - uri !?!

Sus

MesajScris: 28 Iun 2010, 16:15 
Neconectat
Green Lake Club

Asta este esenta pescuitului, prieteni, capturi, distractie si relaxare. Avand in vedere ca nu este considerat sport, nu putem vorbi de CN ca o competitie sportiva, nu cu o astfel de conducere si participanti (doar o parte din ei, unii chiar sunt pescari, dar in primul rand sunt oameni).
Pentru mine, de acum inainte, asta va deveni pescuitul, pura placere :gl9 , indiferent daca sunt pe Chiroiu 4 sau in alta parte.

P.S Salonta din primele 24 ore, a fost prinsa de Cristi Trofim, el insa dormea la sedinta foto :D , oboseala de peste noapte cand a pus 3 bucati pe saltea si-a spus cuvantul.

Nici un peste participant la sedinta foto nu a fost ranit, am avut foarte mare grija ca integritatea lor sa fie pe primul rand.

Sus

MesajScris: 28 Iun 2010, 16:29 
Neconectat
Admin GL

Felicitari baieti , asa arata pescuitul intre prieteni :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:
daca nu va suparati am reeditat cate poze

Fişiere ataşate:
untitledi.jpg
untitledi.jpg [ 140.69 KiB | Vizualizat de 7142 ori ]
untitled33.jpg
untitled33.jpg [ 140.06 KiB | Vizualizat de 7142 ori ]

...Cazacu Bogdan...... 0766.797.822 ...
Sus

Subiectul mesajului: Reclama
MesajScris: 01 Mar 2011, 00:30 
Neconectat
Advertiser bot

Reclama:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 344 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Următorul